10515142_10152308867295778_2897211242028035122_o

 

 

 

 

D-dag. I dag er det 9 år siden livet mitt ble snudd opp ned. På et lite øyeblikk ble alle planer og den fremtid jeg trodde lå foran meg totalt endret. Hvordan takler man at en aldri kommer til å våkne opp igjen til det livet en hadde og den personen en var? Hvem skulle kontrollere livet mitt – smertene eller jeg!? Kampen for tilværelsen har vært bratt, tung og lærerik. Det ble en kamp ingen kunne vinne. Et liv med smerter kan også være et godt liv for de gode dagene overskygger de dårlige. Det gjelder bare om å verdsette og ta vare på de små øyeblikkene i livet og være takknemmelig for at en tross alt fikk beholde livet. Motgangen har gitt meg en stor styrke og et mye mer menigsfult liv da jeg setter mer pris på de små øyeblikk og møter med nye mennesker i min hverdag. Jeg ønsker å dele mine øyeblikk, kamper og erfaringer med andre i håp om å kunne hjelpe eller inspirere. Mer om dette kommer…..så følg med om du vil følge de øyeblikk som har preget og preger mitt liv….