GODT NYTTÅR til alle dere som leser og følger bloggen min!

Beklager at det har vært en lang taushet fra min side. Det er ikke viljen som har stoppet meg men helsen….Håper og tror på et bedre 2017 i så måte.

Så var vi her og 2017 har så smått meldt sin ankomst med alt det innebærer. Vi begynner alle med nye blanke ark som vi kan fargelegge og fylle med de farger og det innholdet vi ønsker. Som de fleste andre har jeg også store ønsker om hvilke farger og hvilket innhold mine ark skal ha for 2017. Ønskene er som regel langt fra virkeligheten, men om jeg får litt farge på de blanke arkene og noen flotte tegninger skal jeg være fornøyd. Alt er bedre enn blanke eller fargeløse ark ute innhold. Små steg og små gleder……

«Jeg har vunnet mange viktige kamper og jeg har i tillegg høstet mange gode og viktige erfaringer. Seiere og erfaringer som jeg vet at andre også kan dra nytte av.»

Mitt største ønske for 2017 er at jeg skal bli flinkere til å skrive og oppdatere bloggen. Dette fordi jeg har en viktig historie og fortelle. Jeg har etter ulykken min i 2006 kjempet mange tøffe kamper både personlig og ikke minst mot helsevesen, forsikringsselskap, rettsvesen, skattemyndigheter, NAV etc. Gjennom disse kampene har jeg vunnet mange viktige kamper og jeg har i tillegg høstet mange gode og viktige erfaringer. Seiere og erfaringer som jeg vet at andre også kan dra nytte av. Derfor er det viktig for meg å få budskapet mitt formidlet og jeg skal gjøre mitt aller beste og bli bedre til å formidle dette i 2017.

Jeg er som et dårlig batteri som lades fort ut og som lades opp oftere enn et nytt batteri.Innhold går her

2016 var et nytt tøft år – smertemessig og mentalt – noe som medførte at jeg ikke klarte å skrive så ofte som jeg ønsket.

Jeg prøver så godt jeg kan å tilpasse meg og lære og gjøre livet bedre for både meg og barna mine. Et stort oppnådd mål i 2016 var å forstå og ikke minst akseptere at jeg må ta bedre vare på meg selv. Med dette i tankene har jeg de siste månedene prøvd ut en ny vei å leve ved å være mye mer bevisst på hvordan jeg bruker energien min.

Siden ulykken har jeg levd med konstante smerter – noe som sliter meg ut og spiser opp energien min. Gjennom 2016 har jeg blitt bedre til å akseptere mine endrede forutsetninger og har innsett at uansett hva jeg gjør så har jeg ikke en uendelig mengde energi. Jeg er som et dårlig batteri som lades fort ut og som lades opp oftere enn et nytt batteri. Derfor har jeg begynt å sette opp en tidsplan hvor jeg deler opp dagen i tid til bruk av energi og tid til hvile og opplading. Hver dag prøver jeg å holde meg strengt til planen. Resultatet er at jeg nå har mer energi, mindre smerter og et mye bedre liv både ifht meg selv og ungene. Jeg kommer til og fortsette å eksperimentere med tidsplanen gjennom 2017. Som et resultat håper jeg å få mer tid og energi til å skrive mer på bloggen og forhåpentligvis hjelpe andre til å høste av de erfaringene jeg har gjort samt inspirere andre til å gjøre mindre og føle seg mer i live.

Igjen til alle dere som leser dette – GODT NYTTÅR!! Håper også deres ark blir fylt med noen fine farger og flotte tegninger.